51 Comments

 1. Hei.
  har en 30 kilos tung hund hjemme med et skadet bein som må løftes ned trapp 4 ganger om dagen og lurer på om det er en mulighet og få en bæresele til han?

 2. Kan bæreselen anvendes til at bære/løfte hunden op af trapperne til 1. Sal hver dag? Han vejer 21 kg.

  Mvh Tina simonsen

 3. Hei! Er det noe rabatt om man tar vaksine og chip (til hund) samtidig? Vh Christine H. Bruvik

 4. Hei
  Har ei lita dachs tispe på 7-8 som har fått artrose.
  Hvordan vil en sånn sele hjelpe og hva er prisen?

  • Takk for din tilbakemelding. Vi arbeider med å forbedre timebestillingen. Det er også mulig å bestille time via Facebooksiden vår 🙂

 5. Hei, et år siden fikk katten min en vaksinasjon mot rabies. Nå vil jeg ta med katten til Nederland. Hvor lenge vil denne vaksinasjonen være gyldig?

 6. Hei vi har alltid tatt vår katt Bob så lenge vi har hatt han til dere på myrbø. Men pga flytting var vi for noen dager siden hos Anicura i Fana. Der fant vi fort ut hvor heldig vi har vært som har hatt dere å gå til. Makan på både priser og oppførsel har jeg aldri vært borti før. Så selv om det er litt lenger reisetid kommer vi til å fortsette å gå til dere. Hilsen 2takknemlige katteiere

  • Hei Kristoffer. Vi er veldig glad for å få beholde dere som kunder 🙂 Men synes også det var trist dere fikk en slik opplevelse på en annen dyreklinikk.

 7. Hei, jeg ser dere selger bæresele for nyoperert hund. Jeg lurer på hva prisen for den er og er det evnt mulig å få den tilsendt, da vi bor i Oslo? Og hvor lang tid tar det evnt å få den levert?
  Mvh Lene Aamot

 8. Hei! Jeg har en Border collie valp på litt over 5 mnd. Hun har nå mistet nesten alle tennene sine og det kommer flotte nye ut. Men den ene hjørnetannen(den spisse forran) står fortsatt igjen og den nye er kommet ut. Den valpetanne som står igjen er blitt knekt så den er veldig kort. Tenker å komme inn å få trekt den. Så lurte på hva det koster?

 9. Hunder skal ikke ha sjokolade,heter det.Men jeg har fortalt både til min slektning,Ingjerd Leirstein Bøkenes,som driver Sogn Dyreklinikk og til Osterøy Veterinærklinikk at i 1960 fikk jeg en foxterriervalp,som hette Tina.Det var min hund,men den la sin elsk på min far.Vi hadde Folkevogn,det var 3 biler i ngaten,men tina skilte vår bil fra de andre to.Far og Tina sov middag sammen,og når mine foreldre drakk kaffe,fikk Tina og vafler.På den tiden var det ikke tørrfor til hund å få kjøpt,det kom noen dårlige hundepølser,så Tina fikk middagsrester og skivder med leverpostei.Men hun fikk tran,det første åpret også beinmel.Min far hadde kontor nær Mekka i Natlandsveien,og hver uke kjøpte han 3 bokser leverpostei til 10 kr og ofte 2 plater Dronningkokkesjokolade til Tins,som elsket sjokoladde! Hun ble 17 år og 4 mnd.Hun var aldri syk,men elsket å bade.Vi hadde hytte ved fjorden på Osterøy,og Tina hopoet fra svaberget og tok seg et bad enten det var påske eller sommer,dvs hun hoppet uti fra svaberg eller en liten kai,gikk under og fikk kaldt vann i ørene,så et par ganger fikk hun ørebetennelse og måtte til veterinæår i Sparebankgaten.Vi gikk mye på tur siden vi hadde Løvstakken like bak der vi bodde,og på hytta 4 mål hage,slik at hun kunne løpe fritt.Hun både så og hørte til det siste! Så kan dere forklare at min hund,som fikk mye sjokolade av min far i alle år ble over 17 år?

 10. Hi! Can you explain to me ***WHAT is the DIFFERENCE between: Klinisk Undersøkelse -og- Helsekontroll ??
  Also, can you tell me what your prices are for:
  1) ØRMEKUR
  2) VAKSINATION: DHPPi
  3) ID-Merking med CHIP
  Also -could you email to me your homepage article “HAR DU ANSKAFFET DET VALP ??” -I am unable to print this page out and would like to 🙂
  Thanx -Have a GREAT SUMMER!! 😉

 11. Ser prisen på årlig vaksine for katt.
  Får snart kattunge i hus og lurer på hvordan prisen er ved grunnvaksineringen? Da får de jo en vaksine ved 11-12 ukers alder og 3-4 uker senere igjen, er det samme pris som vanlig årlig vaksine eller er det 582kr for hver av de vaksinene?

 12. Hei
  Eg ringte i går ang hund med diaré, og lurte på om Dere har tid til en sjekk av han i kveld? Fra kl 1700 og utover?
  Mvh
  Eva

 13. Hei! Jeg ringte ang. kasterasjon på en hann hund, det ble avtalt at jeg skulle sende sykehistorie fra tidligere behandler på tretten i gudbrandsdalen. kan dere sende meg en mail jeg kan sende det på?

 14. Hei!
  Vi har forsøkt parring for første gang på vår 3 1/2 år gamle tispe, og lurer dermed på hva dere tar for ultralyd, evt graviditetstest på henne? 🙂

 15. Hei! Eg har desverre klart å mista helseboka til hunden min. Ligge alt som er blitt gjort hos dyrlegen av vaksiner osv inne sånn at dåke evt kan finne det?
  Går det an å få ei ny helseboka?

  • Hei Lisa-Marie. Kontakt oss så skal vi hjelpe deg. Ring 55 24 21 44 🙂

 16. Hei, katten min skal inn i morgen for å sterilisere hun klokken 14, men vi har ikke mulighet til å levere hun da og lurte på om det går fint å levere hun rundt halv ti ?

  • Hei Natalia. Denne kommentaren fikk vi ikke opp som varsel før nå, og vi håper du fikk svar på ditt spørsmål og at katten din har det fint etter kastrasjon. Ha en fin helg 🙂

 17. Hei! Er det mulig å få en resept på flåttmiddel til vår hun Lissie?

  Mvh Louise Øvretveit.

 18. Har dere noen ledige timer på ettermiddagen til hund hos kiropraktor? Neste uke?

  • Hei Silje. Håper du tok kontakt med oss via timebestillingsskjemaet. Kommentarer sees ikke like raskt dessverre. Ha en god helg 🙂

  • Ikke noen morsomme quick facts engang? Ta en titt på andre blogger på siden vår. Ha en fin dag 🙂

 19. Hei. Har ein Bichon Havanase som skulle hatt ein pels klipp. Når har de første ledige time?

  Mvh
  Christine

  • Hei Christine. Time for klipp kan du bestille av vår hundestylist på tunet, Daria Pilipa. Telefon 486 77 015 🙂

 20. Hei, hva koster å fjerne tannstein for hund? Liten hund, joyrkhser terrier

  • Heisann! Prisen på dette vil variere alt ut i fra hvor mye tannstein det er snakk om. Prisen for lite tannstein er på 1969 kr, og dette inkluderer tannsteinfjerning + polering, sedasjon + oppvåkning.

 21. Hei.
  Vi har en 4 måned gammel hun/katt.
  Jeg trenger å stelle henne, hva er prisene for å stelle ?
  en skikkelig bad og stelle klorene.

  • Heisann! Vi driver dessverre ikke med den typen stell som du beskriver. Vi kan klippe klør og klippe floker i pelsen, men hvis hun skal ha seg et skikkelig bad må du nok kontakte noen andre 🙂

  • Heisann! Kirurgisk kastrasjon av hund under 10 kg koster 5310 så lenge begge testiklene er på plass. Dersom du ikke har prøvd kjemisk kastrasjon på forhånd, må dette gjøres før vi kastrerer kirurgisk. Pris på kjemisk kastrasjon koster 1993, og det varer i et halvt år.

 22. Hei,

  Vill gärna leie en båt i Haukelandsvannet, lørdag 31/10-20.

  Er det fiskekort, isåfall vart kan jeg köpa det?

  Mvh Anthon

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Dyreklinikk Bergen | Myrbø¸ Dyreklinikk og Dyrepleiesenter
 2. Dyrlege Bergen | Myrbø¸ Dyreklinikk og Dyrepleiesenter
 3. Nye passregler til kjæledyret ditt - Myrbø Dyreklinikk

Comments are closed.