Assistenter og dyrepleiere

Hanne Sætre Skarstein – Autorisert dyrepleier – Hun har jobbet på Myrbø Dyreklinikk siden 2009 og ble ferdig utdannet dyrepleier fra Kolding i Danmark i 2012. Hun utfører alle dyrepleieroppgaver og har spesiell interesse for anestesi og gnagere. 

Line Espeland Berge- Autorisert dyrepleier – Hun har jobbet på Myrbø Dyreklinikk siden 2014. Påbegynte sin dyrepleierutdannelse i Danmark våren 2016, og var ferdig utdannet i mars 2019. Hun har stor interesse innenfor tannhelse. Utfører alle dyrepleieroppgaver. 

Sarah Hopland- Autorisert dyrepleier-  Hun har jobbet på Myrbø Dyreklinikk siden september 2015. Påbegynte sin dyrepleierutdannelse i Danmark januar 2016, og var ferdig utdannet i mars 2019. Liker den varierte poliklinikken, og utfører alle dyrepleieroppgaver. 

Ellen Tyssøy – Assistent – Hun har jobbet som veterinærassistent helt siden 1973,  og var med å starte Myrbø Dyreklinikk og Dyrepleiesenter i 2000. Hun utfører alle assistentoppgaver med spesiell interesse for operasjons-assistanse.

Unn Helen Skinlo – Assistent – Hun har jobbet på Myrbø Dyreklinikk siden januar 2014. Hun utfører alle assistentoppgaver, med stor interesse innenfor trening og adferd samt rehabilitering etter sykdom – både fysisk og mentalt.

Tone Dolvik – Assistent – Hun har arbeidet på Myrbø Dyreklinikk siden august 2015, i tillegg til at hun er miljøfagarbeider på Stend jordbruksskule. Hun er spesielt interessert i eksotske dyr, kaniner, gnagere og fugler.

Silje Solberg – Assistent – Hun har arbeidet på Myrbø Dyreklinikk siden våren 2017. Hun trives godt med den store variasjonen i arbeidsoppgaver som denne jobben gir, samt at hun har en ekstra interesse for tannhelse/tannbehandlinger. 

Emma Sofie Mellingen – Supervikar og assistent – Hun har arbeidet på Myrbø Dyreklinikk siden November 2018, samt at hun var utplassert hos oss våren 2018. Hun liker det varierte arbeidet, og det faktum at ingen dager er like. 

Mette Gudmundsen – Assistent – Hun har arbeidet på Myrbø Dyreklinikk siden september 2017. Hun trives godt på laboratoriet og tannrommet, samt at hun har en spesiell interesse for katter. 

Camille Takvam – Assistent – Har arbeidet på Myrbø Dyreklinikk siden november 2018. Hun trives med alle oppgaver hun får, og liker at det er et høyt tempo på ting. Det er alltid noe nytt å lære. 

Hege Solberg – Administrativ medarbeider –  Hun jobbet som veterinærassistent fra 2004-2014, og kom tilbake som administrativ medarbeider i februar 2016. Har stor interesse innenfor reproduksjon og pelsstell. Er oppdretter av Engelsk cocker spaniel. 

Hanne Camilla Dolvik – Veterinærstudent/assistent – Har arbeidet som assistent på myrbø dyreklinikk siden sommeren 2013. Per nå går hun på veterinærstudier i Budapest, men kommer inn som vikar når hun er hjemme fra studier. 

Print Friendly, PDF & Email

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*