Samarbeidspartnere

Myrbø Dyrepensjonat: Vi kan undersøke og behandle hunder og katter som er oppstalt på pensjonatet. Dette gjelder selvfølgelig i alle akutte tilfeller, men også planlagte ting som f.eks. tannsteinfjerning lar seg utmerket utføre under pensjonatoppholdet.
Husk å bestille time til dette hos oss på forhånd og informer pensjonatet ved innlevering av dyret. Tlf : 55 24 00 98
http://www.myrbo.no

Fysioterapi og adferdsterapi utføres av Dörte Jensen som er både adferdsterapeut og fysioterapeut. Hun utfører hjemmebesøk ved behov for å kunne gi bedre råd og veiledning. Behandlingene skjer i tett samarbeid med Myrbø Dyreklinikk. Tlf 45 88 39 19
http:/www.animaltherapy.no/ommeg.html

Oslo Hundeskole avdeling Bergen: De tilbyr et bredt utvalg av kurs og aktiviteter for hund og eier og har kurslokale og treningsbaner på Myrbø Dyresenter. Tlf 94 02 41 01
http://www.oslo-hundeskole.no/no/avdelinger/bergen/

Bergen Smådyrkrematorium. For å hjelpe dere å ta vare på dyret etter det er dødt samarbeider vi med Bergen Smådyrkrematorium (tidligere Alver Smådyrkrematorium).
Tlf 91 71 17 74
http://www.bskrematorium.no

Mana Communication AS: Ansvar for markedsføringen, publisering i sosiale medier og den digitale strategien til Myrbø Dyreklinikk. 
E post: kontakt@manacommunication.no 
http://www.manacommunication.no 

Hundestylist Daria Pilipa – Daria holder til i dyrebutikken i bygget ved siden av dyreklinikken. Hun utfører en rekke behandlinger: Introduksjonstime, pote- og kloklipp, bad og børsting, klipping, napping, ørerens og klargjøring til utstilling. 
Tlf: 48 67 70 15
Epost: daria@hundestylist.no 

 

Print Friendly, PDF & Email

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*