Veterinærer

Gisela Kruse – Veterinær og daglig leder – Hun er opprinnelig fra Tyskland, ferdig utdannet i Hannover i 1991, og har arbeidet som veterinær i Norge siden da. Hun var med og startet Myrbø Dyreklinikk og Dyrepleiesenter i 2000. Hennes spesielle interesse og etterutdanning retter seg mot kirurgi, tannhelse, ultralyd og alternativ veterinærmedisin. 

Ina Litland -Veterinær og kiropraktor for små dyr – Hun ble ferdig utdannet ved universitet i Glasgow i 1997 og jobbet deretter 3 år i Storbritannia før hun kom hjem og startet ved Myrbø Dyreklinikk i 2000. Hun trives best i variert poliklinikk og er spesielt interessert i sykdommer relatert til øyet.
I tillegg ble hun våren 2013 ferdig utdannet veterinær kiropraktor for smådyr og hest ved IVCA i Sittensen i Tyskland, og hun er medlem av den internasjonale veterinærkiropraktor-foreningen IVCA. 

Kristine Bull – Veterinær – Hun ble ferdig utdannet i Budapest i 2008, og har jobbet på Myrbø Dyreklinikk siden 2009. Hennes spesielle interesser og etterutdanning retter seg mot indremedisin hos hund og katt. Hun har også vært veterinær på Finnmarksløpet og fattet økt interesse for sledehunder siden.

Mari-Ann Davidsen – Veterinær – Har arbeidet på myrbø dyreklinikk siden høsten 2015, og er interessert i variert poliklinikk

Tanja Krohn – Veterinær – Har arbeidet på myrbø dyreklinikk siden Desember 2017. Er interessert i alt som har med jobben å gjøre, men synes det er ekstra gøy med tannbehandlinger og kirurgi.

Camilla Høyvik – Veterinær –  Har vært ansatt på myrbø dyreklinikk siden 2013, men da som assistent. Har vært inne som supervikar i pausene fra veterinærstudiet, og har jobbet som veterinær hos oss siden høsten 2018. 

Anne Kristin Milde Pensjonert veterinær – Hun ble ferdig utdannet i Oslo i 1971 og var en av de første smådyrveterinærene i Bergen. Hun var med og startet Myrbø Dyreklinikk og Dyrepleiesenter i 2000. Hennes spesielle interesse og etterutdanning har alltid rettet seg mot kirurgi. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*