Veterinærer

Gisela Kruse – veterinær og daglig leder – Hun er opprinnelig fra Tyskland, ble ferdig utdannet i Hannover i 1991 og har arbeidet som veterinær i Norge siden da. Hun var med og startet Myrbø Dyreklinikk og Dyrepleiesenter i 2000. Hennes spesielle interesse og etterutdanning retter seg mot kirurgi, tannhelse, ultralyd og alternativ veterinærmedisin.

Ina Litland (tidligere Nilsen) -dyrlege og kiropraktor for små dyr – Hun ble ferdig utdannet ved universitet i Glasgow i 1997 og jobbet deretter 3 år i Storbritannia før hun kom hjem og startet ved Myrbø Dyreklinikk i 2000. Hun trives best i variert poliklinikk og er spesielt interessert i sykdommer relatert til øyet.
I tillegg ble hun våren 2013 ferdig utdannet veterinær kiropraktor for smådyr og hest ved IAVC i Sittensen i Tyskland og medlem av den internasjonale veterinærkiropraktor-foreningen IVCA.

Kristine Bull – veterinær – Hun ble ferdig utdannet i Budapest i 2008 og har jobbet på Myrbø Dyreklinikk siden 2009. Hennes spesielle interesse og etterutdanning retter seg mot indremedisin hos hund og katt. Hun har også vært veterinær på Finnmarksløpet og fattet økt interesse for sledehunder siden.

Anne Kristin Milde – veterinær – Hun ble ferdig utdannet i Oslo i 1971 og vært en av de første smådyrveterinærene i Bergen. Hun har vært med og startet Myrbø Dyreklinikk og Dyrepleiesenter i 2000. Hennes spesielle interesse og etterutdanning har alltid rettet seg mot kirurgi og hun har bl.a. ansvar for ledd – og beinkirurgi på Myrbø Dyreklinikk.

 

Print Friendly, PDF & Email