Forsikringsoppgjør

Vi kan dessverre ikke uttale oss om hvilke behandlinger din forsikring dekker, da det kommer helt an på din individuelle forsikringsavtale. Du må derfor selv ta kontakt med forsikringsselskapet ditt for å få denne informasjonen.

Hvis dyret ditt er forsikret og du ønsker å foreta et forsikringsoppgjør etter endt behandling, er det viktig at du tar vare på kvitteringene for hvert besøk. Noen forsikringer dekker også utgifter for eventuelle medisiner, så ta gjerne vare på disse kvitteringene også.
Forsikringsselskapene vil som regel også ha en sykehistorie tilsendt sammen med kvitteringene, så da er det bare å ta kontakt med oss, så skal vi sende deg det på mail.

Vi tilbyr også noe som heter direkteoppgjør med enkelte forsikringsselskaper. Det som skjer da er at vi sender inn sykehistorie og kvitteringer til forsikringsselskapet, og når vi har fått inn pengene fra forsikringen, vil vi sende deg en regning på egenandelen som står igjen. Vi tar et direkteoppgjørsgebyr for å utføre oppgjøret på denne måten. vi tilbyr direkteoppgjør med Agria, IF, Frende og Gjensidige. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*