Viktig med årlig helsekontroll for både hund og katt

Mange hunde og katteeiere er seg sitt ansvar bevisst, og medbringer sine dyr til årlig helsekontroll hos veterinær. Det innebærer oftest også påfyll av vaksine.

Dessverre vet vi at mange kjæledyr der  ute ikke har en slik god vane.. Vi vil invitere disse også til å komme inn i gode rutiner ved å bestille time til helsekontroll så raskt som mulig. Kanskje som julepresang til en av de du er aller mest glad i ?

Ved kontroll sjekker vi tannhelse, kroppsvekt, ører, øyne, poter, klør, hud, pels, lytter på hjertet og lunger samt skjelett funksjon. Her kan vi avdekke eventuelle hjertefeil og andre problemer og starte behandling.

Mange sykdommer har god  prognose ved tidlig igangsatt behandling, og derfor er årlig helsekontroll utrolig viktig å innføre. I tillegg har  du en gylden anledning til å ta opp alle typer spørsmål som har samlet seg opp  i løpet av året.

 

Vaksinasjon er også viktig. Spesielt katteinfluensa og kennelhoste kan unngås ved beskyttelse. Start tidlig og hold kjæledyret ditt resistent ved årlig  påfyll samtidig som helsekontroll gjennomføres. Andre livstruende sykdommer er også omtrent utryddet takket være vaksinasjonsprogrammene. Kattepest og valpesyke kan få nye utbrudd i våre omgivelser om en  ikke fortsetter å vaksinere flest mulig hunder og katter regelmessig.

 

Det koster ikke mer enn en frisørtime. Spander dette på ditt kjæledyr årlig.

Ta kontakt med oss på telefon 55 24 21 44 for hyggelig timeavtale i dag.

 

“Vi setter omsorg for dyrene i fokus”logo farger

Share on Facebook

Print Friendly, PDF & Email
Share on Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*