Våre Priser

PRISER VED MYRBØ DYREKLINIKK PR 24/1-22

Vaksine og ID-merking
– Grunnvaksinering katt (inkluderer to vaksiner med 3-4 ukers mellomrom: 1328 kr

– Valpepakke (Inkluderer en DHPPi, en DHP og en BbPi, fordelt på 12 og 16 ukers alder, + gratis kontroll ved 6 mnd alder): 1535 kr

– Vaksine katt (inkludert helsesjekk): 751 kr

– Vaksine hund (inkludert helsesjekk) : fra 841 kr (BbPi) til 880 kr (DHP+BbPi)

– ID-merking (inkludert avgift til DyreID) alene: 1234 kr

– ID-merking (inkludert avgift til DyreID) i tillegg til annen behandling: 972 kr

Andre tjenester
– Konsultasjon (0-15 min): 1008 kr

– Konsultasjon (15-30 min): 1500 kr

Konsultasjon (over 30 min/utredning): 2000

– Kloklipp alene: 348 kr

– Kloklipp, tillegg til annen behandling: 243 kr

– Kloklipp klippekort 5 ganger: 1214 kr (spar 526 kr)

– Progesterontest første besøk: Blodprøvetaking + kjøring av blodprøvene + besvarelse + skjedeutstryk og mikroskopering 1468 kr. (uten skjedeutstryk 1034 kr)

– Progesterontest oppfølging: Blodprøvetaking + kjøring av blodprøvene + besvarelse 884 kr

– Resept: 156 kr

– Resept fakset til apotek: 170 kr

– Injeksjon av faste medisiner (ved rutinemessig injeksjon av cytopoint, librela etc): 363 kr (inkluderer ikke selve medisinen)

– Fjerning av tannstein: Fra 2504 kr

– HD + AD røntgen (inkludert sedasjon, oppvåkning og innsending til NKK): 3484 kr

– AD-røntgen (inkludert sedasjon, oppvåkning og innsending til NKK): 2164 kr

HD-røntgen (inkludert sedasjon, oppvåkning og innsending til NKK): 2289 kr

 Drektighetskontroll med røntgen: 1170 kr

– Drektighetskontroll med ultralyd: 1106 kr

– Utredning halthet inkludert røntgen: 3543 kr.

– Kastrasjon hannkatt inkludert ID-merking: 2040 kr

– Kastrasjon hunnkatt inkludert ID-merking: 3116 kr

– Akutt/uten time: 333 kr

Priser og kostnader
Hva som trengs av undersøkelser i forbindelse med sykdom og behandling er vanskelig å forutsi før dyret har vært inne til første undersøkelse. Etter dyret er undersøkt, vil det så langt det er mulig, bli gitt et prisestimat for de som ønsker dette. Pris på undersøkelser/behandlinger avhenger av mange faktorer, og vil derfor variere fra pasient til pasient.

I de tilfeller hvor uforutsette hendelser oppstår underveis, og ytterligere behandling må gis for å redde dyrets liv, vil kostnadene kunne avvike fra prisoverslag  uten at vi har kunnet informere kunden om dette på forhånd.

Grunnet covid-19 er det mange priser som har økt. Vi gjør vårt beste for å holde prisene våre konkurransedyktig, men har sett oss nødt til å øke prisene i takt med høyere utgifter.

Betaling

Vi tar imot betaling via bankkort, kredittkort, eller kontanter. Betalingen skal utføres samme dag, og før dyret forlater klinikken. Vi gir ikke faktura på generelt grunnlag. 

Dersom forsikringsselskapet ditt tilbyr direkteoppgjør (Agria, Gjensidige, IF, Frende, Fremtind (Sparebank1 og DNB), så kan klinikken sende inn direkteoppgjør etter avtale med deg som kunde. Om vi ikke har mottatt svar fra forsikringsselskapet ditt før du og dyret skal forlate klinikken, vil du få ettersendt faktura på din andel. Gebyr for direkteoppgjør er 300 kr.

Forsikringsvilkår og skadesaker

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kjenner dine forsikringsvilkår, og har ikke mulighet til å forutsi noe om utfallet på din forsikringssak. Dersom din skadesak avvises må du selv ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å få avklaring på saken,

Dyrekonto og ressursbank

For de som ønsker faktura eller delbetaling kan dyrekonto via ressursbank være løsningen. Med dyrekonto tilbys du inntil 60 dagers betalingsutsettelse, og dersom du betaler hele beløpet til forfall påløper ingen ekstra kostnader. Du mottar fakturaen i midten av måneden etter besøket hos oss, med betalingsfrist siste dag den måneden. Du har altså 30 til 60 dager fra besøket hos oss til fakturaen skal betales. Du kan også velge å dele opp betalingen slik at du får en nedbetalingsplan som passer ditt behov. Delbetaling inntil 12 måneder er rentefritt. Valget er ditt, og du velger først når du mottar fakturaen.

Du kan søke om dyrekonto hos ressursbank før du kommer til oss, men vi hjelper deg gjerne med å søke dersom du ønsker det. Vi trenger da at du har med gyldig legitimasjon til klinikken. 

 

Print Friendly, PDF & Email