Våre Priser

PRISER VED MYRBØ DYREKLINIKK PR 2023

Ta kontakt med klinikken for pris

Priser og kostnader

Hva som trengs av undersøkelser i forbindelse med sykdom og behandling er vanskelig å forutsi før dyret har vært inne til første undersøkelse. Etter dyret er undersøkt, vil det så langt det er mulig, bli gitt et prisestimat for de som ønsker dette. Pris på undersøkelser/behandlinger avhenger av mange faktorer, og vil derfor variere fra pasient til pasient.

I de tilfeller hvor uforutsette hendelser oppstår underveis, og ytterligere behandling må gis for å redde dyrets liv, vil kostnadene kunne avvike fra prisoverslag  uten at vi har kunnet informere kunden om dette på forhånd.

 

Betaling

Vi tar imot betaling via bankkort, kredittkort, eller kontanter. Betalingen skal utføres samme dag, og før dyret forlater klinikken. Vi gir ikke faktura på generelt grunnlag. 

Dersom forsikringsselskapet ditt tilbyr direkteoppgjør (Agria, , IF, Frende, Fremtind (Sparebank1 og DNB), EIKA og KLP) så kan klinikken sende inn direkteoppgjør etter avtale med deg som kunde. Om vi ikke har mottatt svar fra forsikringsselskapet ditt før du og dyret skal forlate klinikken, vil du få ettersendt faktura på din andel. Gebyr for direkteoppgjør er 300 kr.

Forsikringsvilkår og skadesaker

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kjenner dine forsikringsvilkår, og har ikke mulighet til å forutsi noe om utfallet på din forsikringssak. Dersom din skadesak avvises må du selv ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å få avklaring på saken,

Dyrekonto og ressursbank

For de som ønsker faktura eller delbetaling kan dyrekonto via ressursbank være løsningen. Med dyrekonto tilbys du inntil 60 dagers betalingsutsettelse, og dersom du betaler hele beløpet til forfall påløper ingen ekstra kostnader. Du mottar fakturaen i midten av måneden etter besøket hos oss, med betalingsfrist siste dag den måneden. Du har altså 30 til 60 dager fra besøket hos oss til fakturaen skal betales. Du kan også velge å dele opp betalingen slik at du får en nedbetalingsplan som passer ditt behov. Delbetaling inntil 12 måneder er rentefritt. Valget er ditt, og du velger først når du mottar fakturaen.

Du kan søke om dyrekonto hos ressursbank før du kommer til oss, men vi hjelper deg gjerne med å søke dersom du ønsker det. Vi trenger da at du har med gyldig legitimasjon til klinikken. 

 

Print Friendly, PDF & Email

12 Comments

 1. Hei vi har alltid tatt vår katt Bob så lenge vi har hatt han til dere på myrbø. Men pga flytting var vi for noen dager siden hos Anicura i Fana. Der fant vi fort ut hvor heldig vi har vært som har hatt dere å gå til. Makan på både priser og oppførsel har jeg aldri vært borti før. Så selv om det er litt lenger reisetid kommer vi til å fortsette å gå til dere. Hilsen 2takknemlige katteiere

  • Hei Kristoffer. Vi er veldig glad for å få beholde dere som kunder 🙂 Men synes også det var trist dere fikk en slik opplevelse på en annen dyreklinikk.

 2. Hei! Jeg har en Border collie valp på litt over 5 mnd. Hun har nå mistet nesten alle tennene sine og det kommer flotte nye ut. Men den ene hjørnetannen(den spisse forran) står fortsatt igjen og den nye er kommet ut. Den valpetanne som står igjen er blitt knekt så den er veldig kort. Tenker å komme inn å få trekt den. Så lurte på hva det koster?

 3. Ser prisen på årlig vaksine for katt.
  Får snart kattunge i hus og lurer på hvordan prisen er ved grunnvaksineringen? Da får de jo en vaksine ved 11-12 ukers alder og 3-4 uker senere igjen, er det samme pris som vanlig årlig vaksine eller er det 582kr for hver av de vaksinene?

 4. Hei!
  Vi har forsøkt parring for første gang på vår 3 1/2 år gamle tispe, og lurer dermed på hva dere tar for ultralyd, evt graviditetstest på henne? 🙂

  • Heisann! Kirurgisk kastrasjon av hund under 10 kg koster 5310 så lenge begge testiklene er på plass. Dersom du ikke har prøvd kjemisk kastrasjon på forhånd, må dette gjøres før vi kastrerer kirurgisk. Pris på kjemisk kastrasjon koster 1993, og det varer i et halvt år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*